Tilburg Virtueel

...in cultuurbreedste zin

Bibliografie
  • Spionnage in het veldleger (1933)
  • Onbekende dader (1933)
  • Onrust op Raubrakken (1935)
  • Chinése handwassching (1934)
  • Camera loopt (1936)
  • Doctor Vlimmen (1936)
  • Die verkeerde weereldt (1939)
  • De vlam in de pan (1942)
  • Villa Cascara (1947)
  • De wenteltrap (1949)
  • Oom Pius (1951)
  • Een avondje in Muscadin (1952)
  • Vlimmen contra Vlimmen (1953)
  • Vlimmens tweede jeugd (1957)
  • Duivelsfortuin (1965)
'Spionage in het veldleger', 'Onbekende dader' en 'Onrust op Raubrakken' zijn in 1966 ook uitgegeven als 'Detective omnibus'.